Over mij

U bent een ambitieuze ondernemer. U wilt investeren in uw bedrijf. Zijn er mogelijk subsidiekansen? Laat ze niet liggen!
De subsidiecoach regelt de aanvraag en afwikkeling van de subsidie.

 

Alex van der Laan – De subsidiecoach

Missie

Het is mijn missie om ondernemers te begeleiden bij een succesvolle subsidieaanvraag. Met regelmaat is er in het nieuws dat ondernemers verdwalen in subsidiemogelijkheden. Met de diversiteit aan regelingen is dat ook niet vreemd. Ik zie het als mijn missie om die ondernemers te ondersteunen. Ik richt mij daar vooral op ondernemers uit Groningen. Ik ben opgegroeid op het Hogeland en ben het grootste gedeelte van mijn werkzame leven hier actief geweest. Deze regio heeft potentie en daar wil ik aan bijdragen!

Visie

Ieder zijn vak. U hebt ambitieuze plannen om te investeren. In een nieuwe machine, in uw personeel of in een nieuw product bijvoorbeeld. U weet exact waarom u wilt investeren, want u weet wat het gaat opleveren. Dat is uw vak.

Voordat er geïnvesteerd kan worden moeten de financiën rond zijn. Wordt de investering uit eigen middelen gedaan, moet er een financiering worden aangetrokken of zal een gedeelte ook gedekt kunnen worden met subsidies? Dat is mijn vak.

Om tot een succesvolle aanvraag te komen heb ik wel uw input nodig. Bij dit proces zijn mijn kernwaarden aandacht voor uw onderneming en betrokkenheid bij uw plannen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat u weet wat ik namens u aanvraag, vooraf bespreken we mijn transparante aanpak.

Profiel

Er is geen opleiding tot subsidiecoach of -adviseur. Mijn achtergrond ligt in de accountancy. Ik heb 10 jaar in deze sector gewerkt. Daarnaast ben ik creatief en communicatief/sociaal vaardig om samen met u een succesvolle subsidieaanvraag te formuleren.

Als bestuurslid van verenigingen en stichtingen heb ik ook ervaring bij subsidieaanvragen voor deze rechtsvormen. Ik vind het belangrijk om bij te dragen aan maatschappelijke idealen. Voor deze partijen reken ik met een gereduceerd tarief.

Bent u een ambitieuze ondernemer?

Neem dan nu contact op en zet de volgende stap met uw bedrijf!

Ontdek kansen